Contact Mij

Het is altijd leuk wanneer voor het putten uit de juiste inspiratiebron ook nog de nodige begeleiding te krijgen, vooral als beginnende kunstenaar. De moderne wereld zit al complex genoeg in elkaar en raak je wel snel de draad kwijt wanneer je niet de juiste aanpak gebruikt. We zijn nu eenmaal allemaal mens en dus niet perfect waardoor er altijd wat te leren valt van elkaar. Voor mij is alle kennis altijd welkom en ben ik natuurlijk ook bereidt om de mijne met een ieder te delen.
Laat dus zeker van je horen
Door contact op te nemen via het betreffend formulier op de website, kunnen er vragen worden gesteld waar ik zeker antwoord op zal geven. Vanwege mijn ruime ervaring op kunstgebied en ook nog het groot aantal contacten binnen de kunstwereld, is er veel kennis aanwezig en kan je er aardig mee geholpen worden. Indien je ook wat toe te voegen hebt in de vorm van een suggestie of gewoon een opmerking, dan is dat ook mogelijk via het contactformulier.


    Deze wisselwerking van informatie is van groot belang binnen de hedendaagse kunstwereld en kan er gezamenlijk veel worden bereikt, ook door open te staan voor nieuwe ideeën. Kijkend naar een legende als Leonardo Da Vinci is dat ook zeker iets wat er nooit mag ontbreken bij een kunstenaar.